Sunday, July 15, 2012

FRANKEN: Fred, pluja i 6c x la Georgina!

Els ultims dies ha plogut forsa. Tot i aixi, hem aconsseguit escalar sota desplom i en sectors ventats en els moments que parava.

La temperatura ha caigut en picat. Ara mateix, son les onze del mati i estem a 12°C graus. Les nits baixa de 10°C. Els migdies arriba a 17-18°C.


Resum de les darreres jornades:

11-7-2012

Dia de descans. Despres de mandrejar pel camping... anem a Pottenstein a fer el turista.






12-7-2012

Diluvi matinal! A mig mati, quan para la pluja,tornem a Barnfelswand on la Georgina encadena "Zonenrandgebiet" 6c al segon intent del dia. Felicitats crack!! Ara tocara buscar un nou projecte.




L'Aleix prova de nou "Armed Response" 8a. Li fa un bon intent amb una caiguda a la sortida del sostre. Des d'alli, recuperant un parell de minuts, arriba a la reunio. La via esta apropet...



A mig mati arriba en Felix i tambe prova "Armed Response" amb l'Aleix. Troba un nou metode per resoldre els dificils moviments de bulder del sostre. Ell troba molt dura la sortida del sostre (talo, regleta i bloqueig).

Al mateix sector, la Georgina s'anima amb un 6a+ de placa i amb un pas de sostre a l'entrada forsa llarg que es mes aviat un 6b (Mann und Frau Supergrau!)... Ja tenim una altra via pels dies que l'Aleix provi el 8a!




De cop s'atura el ventet i empitjoren les condicions... el tacte es torna humit i hem de deixar el sector. Ja ho sabem, aixo es FRANKEN!





13-7-2012

Dia de descans. Anem a Bamberg.

Aquesta ciutat esta plena d'esglesies i te un nucli antic dins les muralles molt xulo. Hi ha diversos museus.
Despres de menjar unes torradetes amb formatge que ens hem portat de casa visitem el museu de la cervesa (previa entrada a la catedral per fotografiar el Sant Antoni de la coleccio del pare de la Georgina: Anthonius Brot que li diuen aqui!).















Provem la tipica cervesa amb gust de beicon :$. La veritat es que si que te aquest gust! Ben curios!!





14-7-2012

Diluvi matinal de nou.

Anem al sector de Barnfelswand a veure si l'Aleix pot provar el 8a... Esta ple de gent i comensa a ploure de nou. Decidim marxar i buscar un altre lloc on trepar.

Anem al Rumpelkammer. Una proa de roca on hi ha una pila de 7a's, dos 7c's i un 8a. Alli, la Georgina hi troba el que sera el seu nou projecte "Frodo" 7a. Una via bonissima de foradets amb final de resistencia desplomada. Una via d'uns 15 metres forsa tecnica. La monta tota ella sola. Esta feta una machine!! Queremos un 7a! Queremos un 7a! Queremos un 7a!



L'Aleix prova una via a vista que resulta tenir un pas molt dur al final. Despres de tot el xou per assegurar-la, la deixa correr i s'ajunta amb la Georgina i "Frodo", que la fa al flaix gracies a ella.

Per acabar el dia, i amb el canvi de condicions (ja no plou, bufa el vent, fa sol i fred!) tornem a Barnfelswand. Es increible com pot canviar el temps en un sol dia! Alli l'Aleix fa tres intents a "Armed Response" 8a, sense massa fortuna. Caldra tenir ben clars els blocs d'entrada i anar-hi mes fresquet.

Acabem el dia fent una barbacoa amb en Felix, en Victor de Sabadell, en Valdiri i en Pep tambe de Sabadell (ara viu a Hungria). Recuperacio d'energia i proteines pels cansats brasos.





Megacapita Fonoll, seguirem informant :)



No comments: