Wednesday, July 25, 2012

FRANKEN: acabant els deures + 7c i 7c+ en el dia


-->
24-7-2012: Nepwand i Andeltodrom
Ahir va ser un dia de traspàs entre dos dies molt bons d’escalada. Després d’encadenar el 7c a vista (l’Aleix) i el 6c al segon intent (la Georgina), calia posar-nos a lloc i tornar a la realitat. Per això vam anar a passar la calor a un sector ben diferent que pintava força bé: Neppwand. Es tracta d’un sector prop de Doos, a la vall del riu Wiesent, on hi ha un 8a+ força repetit i recomanat "Flex Control". Com sempre que busquem un sector nou, a, b, la gran ajuda que ens proporciona el croquis de la nostra guia, vam trigar gairebé una hora en localitzar el sector. Així que vam ser a peu de via ens va agradar força, totes les vies eren més o menys iguals: entrada de placa i dortida de bombo desplomat. Després de la caminada, i tenint en compte que havíem anat a trotar una estona abans d’anar al sector, vam menjar-nos l’entrepà. Era el moment de començar a provar les vies. L’Aleix va muntar “Knof” (7+), però no li va sortir a vista. Després de l’experiència del 6c més dur del món vam decidir fer un canvi de sector.

La nostra opció va ser anar a l’Andeltodrom ja que era el sector factible que ens quedava més a prop. Allà la Georgina va provar els seus colzes però va veure clar que li reclamaven descans, així que el dia era per l’Aleix. Va muntar per passos la ja provada “Esoteric and Porno” (7c+/8a) i li va fer tres pegues matitzant molt bé els passos i deixant-la a punt per un proper dia.


Vam acabar el dia amb una amanida de pasta, Babel (la peli) i resistint la calor que comença a envair el nord d’Europa.

25-7-2012: Stadelhofen i Barnfelswand

Com ja hem dit, ahir va ser de traspàs, el plat fort és avui (25 de juliol): finalment la Georgina ha encadenat el seu 6b “Kosmonautenkomplott” de Hintere Stadelhofener Wände i l’Aleix s’ha endut al segon intent dues vies a bloc del mateix sector del seu 8a: Östlishe Bärnfelswände. Primer ha fet el 7c+ “Perfect Entertainment”, una via amb una entrada molt a bloc i una secció de presa petita que enllaça amb un final de resistència sobre presa mitjana. 
Després el 7c “Steinigung”, que comparteix l’entrada a bloc amb el 7c+, i acaba amb un parell de remades de canto mitjà. Les ha fet les dues al segon intent. Felicitats! Ets un encadenón compulsiu... comences a jugar en una altra lliga!







Després de totes les alegries escaladorístiques d’avui ens hem retirat cap al càmping a prendre el sol, i passar una tarda tranquil·la i relaxada abans de fer una de les darreres barbacoes al Franken amb tota la trupe catalana... avui n’hem reunit 9!

No comments: