Tuesday, July 24, 2012

FRANKEN: 1r 7c OS per l´Aleix!

Avui us fem una entrada especial per un encadenament sonat! El protagonista d´aquesta historia es l´Aleix...


Ja fa dies, el Baldiri i el Victor ens van recomanar un petit sector dins del bosc entre Krotensee i Köningsten: Sonnenuhr. Es tracta d´una cova amb 3 vies molt bones: un 6c, un 6c+ i un 7c.

Ahir, amb el bon temps, vam decidir anar en busca del sector: Vam caminar mes d´una hora per dins de boscos erronis, i ja havent dinat, desesperats i perdues les ganes de trobar el sector, l´Aleix va treure una mica mes de perseveransa i va tornar en busca del sector perdut. La Georgina esperava al cotxe fent solitaris amb el mobil mentre l´Aleix caminava ara ja sense rumb i sense fer cas dels mapes i croquis de la guia. Amb poques esperances, per fi, va topar amb la gran cova!


Vam escalfar amb la via mes facil del sector: "Timesquare" (6c), l´Aleix la va fer a vista i la Georgina la va fer al segon intent despres d´un primer pegue amb un parell de parades resolent tots els passos.




Un cop escalfats tocava provar la via "Walk the line", una via graduada de 9 (7c) que surt de dins la cova i recorre el desplom fins la placa vertical. Es tracta d´una via 5 estrelles que ens van recomanar molt especialment els catalans (es un dels millors 7c´s del Franken... hi heu d´anar). La via comensa amb tres passos de bidits molt explosius i en travessia cap a l´esquerra per anar a buscar un forat des d´on xapar la 3a. Despres hi ha un pas dinamic i una sortida ja amb mes presa per arrivar a la reunio que esta a la placa.

Despres d´estar una estona examinant la via li va fer un intent. La provava a vista, tot i que l´objectiu del dia era escalar-la assajant, com sempre en aquest grau... Fa la seqüencia clau, surt de l´ultim bidit i arriba a agafar el forat. Les sensacions son bones, pero encara queden alguns moviments durs que no sap com resoldra. Prova de sortir amb un invertit, pero es una trampa, rectifica i mira de fer el pas des d´un forat i un dinamic. Surt be! Reposa en uns forats mes grans i despres d´uns moviments tecnics per la placa arriba a la reunio supercontent per haver encadenat el seu primer 7c a vista! Felicitacions de la Georgina que encara no s´ho creu! Fins i tot algun insult carinyos de la sorpresa (ja penjarem el video mes endavant... jejejeje).

Es un gran dia! La Georgina fa el seu primer 7+ (6c) al segon intent i l´Aleix tambe puja grau amb el seu primer 9 (7c) a vista.


Quatre vies entre els dos i cap al camping a descansar. Fem pero una parada a Eldorado per posar els colzes en remull; tants dies escalant passen factura! L´Aigua esta gelada :$


No comments: