Monday, August 08, 2011

Franken 7-8-2011. En Nacho encadena 7c+!!

7 d’Agost

El dia es lleva amb el cel caient. Plou. Tot i així, l’Aleix convenç a la Georgina perquè vagi a córrer i no es deixi vèncer per un dels elements, l’aigua. Ella s’anima i corre 40’ fins a Eldorado, agafant just l’estona que la pluja sembla haver afluixat. Quan torna, la pluja reprèn amb força.
De camí a Eldorado es troba amb la furgo d’en Cisco i la Nuri, que just ahir a la nit devien haver arribat.

Al cap d’una estona, ja a la caravana, ens trobem en Marc Romero. Ja hi som tots! També ell i en Carles van arribar ahir a la nit.

Va venint tothom cap a la caravana a fer un cafè, i ja podem dir que hem inaugurat la temporada del Franken amb una bona representació de fanàtics del Plafó del Piri: Nacho, Sandra, Cisco, Nuri, Marc, Carles, Georgina i Aleix.



Com que no para de ploure anem a trepar a Weissenstein, sota desplom i més ventilat que d’altres sectors de sota bosc.

En Marc Romero encadena al flaix Strodach (9-; 7b+). En Cisco encadena Damphamer (8; 7a). La Nuri escala amb top algunes vies de 6 i 6+ (té el genoll fotut). En Carles lluita la Strodach, molt més dura per ell pel pas d’entrada que és d’envergadura i cal fer de bidits. En Nacho prova la Krafthamer (9; 7c) que ha muntat l’Aleix. La Georgina encadena algun V i IV+ i prova un 6+.



Després de veure l’estat de forma, decidim que demà descansarem. Estem petats: en 7 dies tan sols hem parat un dia. Demà, repòs.

En Nacho marxa abans del sector i encadena el seu projecte a Wolfsberg, Grüne Banane (9+; 7c+/8a), el seu primer 7c+ del Franken! Moltes felicitats megacrack!!! Se ha abierto la veda!

No comments: