Wednesday, August 24, 2011

Franken 22-08-2011. Marxem

22 d’Agost
Ens llevem a una hora prudent amb la intenció d’anar a escalar al nord. Abans del migdia arribem al sector que dóna cara nord, i ens trobem al Jaume i l’Esther que ens comuniquen que porten dues hores voltant pels sectors de la zona i que tots estan xops.
Nosaltres, que som d’idees fixes, pugem igualment a Holzgauer on teníem previst escalar. Les parets no semblen molles, així que agafem motxilles i provem sort encara que fa molta calor. Les vies que vol provar la Georgina estan al sol, de manera que primer escala l’Aleix: munta per passos l’Eau rage (9+/10-; 8a), però gairebé arribant a la reunió decideix desmuntar-la després d’una estona de lluitar els passos dels bidits humits.
En vista de l’èxit, desistim avançar la tornada un parell de dies ja que aquí la calor impedeix fer res de profit. Tornem al càmping, recollim i marxem.
Aleix amb la Martha, la mestressa del càmping
Conduïm des de les 18:30 fins les 9:00, hora de sopar. A les 10:30 ens hi tornem a posar i fem tirada llarga fins que la son diu prou: són les 5 del matí i estem a 30km de Lyon. Déu ni do quin tute de quilòmetres avui entre el viatge al nord del matí i la mitja tornada, portem 1000km al cotxe.

No comments: