Thursday, July 28, 2011

Franken 27/7/2011. El primer 8a !!

27 de Juliol

El dia comença amb sol i recordem l’aniversari de la Berta. La Georgina es lleva una mica abans i fa el rentaplats i la reomplerta d’aigües. L’Aleix s’encarrega de preparar l’esmorzar, avui diferent als altres dies, i que ajudara a completar una gran jornada.

És molt més d’hora que l'habitual, però portem un dia de descans l’Aleix i dos la Georgina i per tant tenim ganes d’abandonar la caravana i anar cap al sector. Avui anem a Soranger. Quan arribem al pàrquing ens adonem que pràcticament estarem sols. Són les 11.



L’Aleix escalfa amb la Sauwetter (7-; 6b), la fa dos cops i la desgrimpa un, com si estigués al plafó. La Georgina escalfa amb la Domino (5), una via molt fàcil i molt ben equipada (xapa cada mig metre).

En Pantxi encadena la Massaker (9; 7c). Moltes felicitats bou!

En acabat ens endinsem als nostres projectes: l’Aleix munta la Die Zwei Muskeltiere (10-; 8a) i la Georgina encadena de nou la Aus die Maus (6+; 6a) i es munta la via del costat Zeitspiel (7-; 6b).

Tal com ens havíem llevat sabíem que seria un gran dia, però el que no sabíem és que avui celebraríem un canvi de número. Després de cinc intents bons, 15 anys d’escalada i un bon esmorzar, l’Aleix encadena amb èxit el seu primer 8a (Die zwei Muskeltiere). Moltíssimes felicitats Aleix! Els entrenaments i la dedicació no fallen i tenen la seva recompensa!

Imatge de la seccio clau de dalt del 8a: un rom amb esquerra i creuament a una regleta

La Georgina prova OS Zeitspiel (7-; 6b) i cau anant a la reunió després que li rellisqui un peu. Llàstima, però felicitats pel teu primer saque sense el previ: em tiro! Després prova la As time goes by (7; 6b+), tot i arribar a l'última cinta la desmunta, desisteix de trobar avui el seu tipus de via. Per acabar el dia encadena de nou la Aus die Maus (6+; 6a+) per acabar de fer el volum. Tot i no encadenar res de nou, és un gran dia d’escalada!


A la nit toca celebració: L’Aleix ja és 8a’climber!

5 comments:

PiM said...

Ei!!!
Acabem de llegir el blog i veure les fotos, wapes,wapes.
Sembla que toca felicitar-vos per les noves fites d´escalada , naltros no hi entenem un borrall , però la vostra felicitat,i així ens ho fa entendre els números en ascens, així ens ho fan entendre.
Ton pare està vermellet com una gamba alemanya.
Dissabte anirem al sopar dels anys a ca la Georgina.
Petonassos i deixeu alguna roca per una altre vegada.
PiM

NACHO said...

Felicitats un altre cop makina !!! T'ho mereixes !!!
Nacho

zombi said...

Aleix!!!! moltes felicitats bou!!!! el prime de molts mes....apa una abraçada i fins habiat!!!!
salut i roka!!!!

Mingo said...

Aquí que passa tanta furgoneta i no teniu un endoll per carregar la bateria de la càmara de fotos, perquè haguessim vist el 8a, ja ja ja. Bromes a part, FELICITATS, això de 8a, ifff ni m'ho imagino com deu de ser.Ah felicitats a la Georgina he llegit que havia encadenat un 6c.
Esteu de sort amb el tempS ,aki, no en fa massa, vaig estar per Pirineu i només vam tenir tres dies bons. Una abraçada

Aleix said...

Fa uns dies que no podem descarregar les fotos... internet va molt lent.

Mingo, que no tenim cap furgoneta... Tenim un palauet en forma de caravana (rulot). Pots veure les fotos de la rulot en les primeres entrades del Franken ;) Hi estas convidat quan tu vulguis: aqui dalt o per baix a Catalunya.

Una abrasada Mingo!!