Thursday, July 21, 2011

Franken 19/7/2011. Soranger: 6b al flaix i un 8a/+ bonissim

19 de juliol:

De nou un dia amb sol! Tal com ens llevem fem un pensament i anem a córrer. La intenció és arribar a Obertrubach i tornar, córrer uns 45’. La Georgina fa uns 7km des del càmping fins al Eldorado (40’), i l’Aleix allarga una mica més la ruta, uns 9km (50’) arribant a Obertrubach i passant per Untertrubach.

En arribar al càmping, esmorzem i ens preparem per anar a Soranger Wand amb en Pantxi, el Paco i el Fèlix. Ells estan provant la Massaker, un 9; 7c molt curt i a bloc de bidits.

La Georgina escalfa en una via fàcil i prova a vista la Aus die Maus 6+; 6a+ que l’Aleix ha muntat prèviament. Cau de pila a dalt. Després encadena al flaix el seu primer 6b! Es tracta d’una via a bloc de tan sols 8m, la Sauwetter. L’Aleix fa aquesta i també la A-Hörnchen 8-; 6c+, totes elles al primer intent. Per acabar la Georgina encadena el 6a+ al segon intent.
Els catalans ja tenen la Massaker muntada i l’Aleix li fa un parell d’intents. Al segon decideix abandonar per mal als dits de mà dreta. Aquesta via té un moviment molt dur de bidit dret, idèntic a la via Panda 9-; 7b+, que ja va fer fa uns dies. De manera que millor no seguir castigant els dits en forats tan lesius!

En busca de noves vies, es posa a provar una línia que just acaba d’encadenar l’Adrian, un holandès de Groninga que està passant uns dies per aquí. Amb les cintes posades prova la Die zwei Muskeltiere 10-; 8a+. Li surten tots els moviments i se li veu color! Es tracta d’una via molt atlètica que comença amb desplom i acaba sortint a una zona de plans en travessa cap a l’esquerra per acabar remuntant a una placa ja fàcil. Té algunes similituds amb l’Al-jazeera (8a/8a+) de Calders. Investigant una mica sobre la dificultat, i malgrat que a les guies està de 8a+, sembla ser que és un sòlid 8a. Finalment, ja tenim un gran projecte al Franken!! Motivació al màxim!

No comments: