Saturday, July 16, 2011

Franken 16-7-2011. Primer 6c per la Georgina!!

16 de Juliol:

Avui hem tornat a visitar el sector Wolfsberger Grötte que queda just al costat del càmping. Allí hi tenim algun projecte pendent que pensem pot estar sec després d’aquests dos dies sense pluja.


La casa de les matricules a Wolfsberg
Muntem la Tropisches Gewitter (7+; 6c), el projecte de la Georgina d’aquests dies. Ella hi escalfa en top i l’encadena al primer intent de primera!! Moltes felicitats Georgina, el teu primer 6c! Avui ja sabem qui convida a la cerveseta...


La Georgina encadena el seu primer 6c
L’Aleix prova a vista la via Orang Utan (9-; 7b+). Es tracta d’una via molt física i desplomada que enllaça varis trams de forats. Cau amb la reunió a un pam de la cara incapaç de xapar-la. L’encadena al segon intent. Una molt bona via, tal com recomana la guia encertadament.


Orang Utan (9-; 7b+)
La Georgina, per rematar la jornada, fa a vista Gell, Nancy (6; 6a). També la repeteix al cap d’una estona per acabar el dia.

Més tard, l’Aleix encadena el seu projecte del sector, la via Panda (9-; 7b+). Una via amb un pas molt a bloc de bidit que fa mal. No tan recomanable com la Orang
Utan. També s’hi deixa un parell de pells dels dits tot i els embenats.

Ha estat un gran dia. Estem supercontents de com ens anem trobant amb les roques. Ara toca dutxeta i a celebrar-ho amb una pizza a Gossweinstein. Avui hi fan fira. Deu ser festa major? Ens encanta Alemania! Si això és la guerra... que no vingui la pau.

No comments: