Saturday, April 03, 2010

Grau nou per partida doble a Calders

Avui amb la Georgina ens estrenem. Anem a Calders a gaudir de la soledat d'un Dissabte de Setmana Santa. Tothom devia estar a Prades i Montsant... el fet és que estàvem gairebé sols. Quina passada el nostre esport gaudint del silenci.

Després d'escalfar la Georgina encadena el seu primer 6a: Primera Línia. MOLTES FELICITATS!!

Jo també m'estreno amb un projecte que fa dies em tombava a l'últim pas. Encadeno al primer del dia la "Mal de Molts" 7c+.

Em noto molt bé de forces i decideixo assajar un 8a. Per error, pensant que estava a Boicot, assajo els passos d'Al-jazeera 8a+. La via és excel·lent. Passos fàcils a baix, secció intensa d'invertits i sortida amb preses mitjanes que no permeten recuperar gens. Una gran via. Projecte per quan hagi menjat més sopes... però almenys surten tots els moviments força bé.

Salut i roca!

4 comments:

salva said...

Felicitats als dos per els encadenes!!!
Fins ara

Aleix said...

Moltes gràcies Salva ;))

Tot i així espero fer alguna altra via per acabar de comfirmar grau... En qualsevol cas ha estat un pas endavant encadenar la via que m'ha portat de cap les últimes setmanes.

Ens veiem al Piri!

zombi said...

Bou!!!!!!felicitats!!!desde ke vas tornar de Holanda no paras!!!!seran les fines herves dels seus mercats?????ijijjj....fins ara!!
salut i roka!!!!!!

Aleix said...

Jajajajjaa... seran les ganes de roca imparables? Dos anys estudiant passen factura. La motivació fora límits ara mateix.

Roca!