Friday, February 19, 2010

Tornada a la roca

Ja fa un mes que he acabat l'erasmus per les fredes terres del nord. Finalment, i després de mig any sense tocar pedra, em torno a posar els peus de gat amb més ganes que mai.


Les darreres setmanes hem anat escalant amb la Georgina a diferents sectors arreu de Catalunya. Un luxe que ens hem permès gràcies a les vacances de Gener-Febrer.


Ella ja fa de primera amb el cinquè a vista ben sòlid; probant cinquè +, i fent les primeres volades. Margalef ha estat un dels millors llocs per aquestes primeres experiències. Felicitats Georgina!!! Nova fanàtica de roca ;)


Ganes d'escalar i vols sense motor; forats, romes, regletes, desploms, plaques; un mon retrobat com aquell nen petit que obre de nou la seva capseta secreta.


Algunes de les darreres vies:


-El Bocamoll del Priorat, 6c+ OS (Margalef) Bloc pur

-Chachi qui chapi, 7a OS (Margalef) Molt bona via amb sorpresa final :)

-Las avispas, 7a OS (Margalef) Un parell de passos i ja està

-Ivan tres potes, 7a+ (Margalef) 3 anys més tard ha sortit. Entrada extranya i dura

-Calma tensa, 7b (Gelida) Tècnica i exigent

-Sessió Digital, 7b+ (Montserrat) Una raresa del Vermell. Grau suau

-Ludòpata, 7b+ (Calders) Bona via de resis

-Voladerum, 7c (Margalef) Molt atlètica i de resistència curta. Pocs punts de repòs


Malauradament les vacances s'estan acabant i amb elles la possibilitat d'escalar en roca 4 dies la setmana... ohohohohoh. Haurem de seguir de cap de setmana en cap de setmana. Això sí, amb més ganes que mai!


Espero començar a actualitzar periòdicament el blog de nou ara que tinc més temps per trepar :)


1 comment:

Anonymous said...

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=14627][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/22/Shriya Saran-145.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=14628][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/22/Shriya Saran-146.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=14630][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/22/Shriya Saran-148.jpg[/IMG][/URL]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Shriya-Saran-22.htm]Shriya Saran Wallpapers[/url]

Photo gallery at WallpaperHungama.in is dedicated to Shriya Saran Pictures. Click on the thumbnails for enlarged Shriya Saran pictures, personal photographs and exclusive photos. Also check out other Pictures Gallery for High quality and High Resolution image scans, movie captures, movie promos, wallpapers, hollywood & bollywood pictures, photos of actresses and celebrities.