Sunday, August 09, 2015

31/7/15 - El millor dia de bloc!! FIELDS OF JOY

Avui és sens dubte el nostre millor dia de bloc a Rocklands com veureu a continuació... Però no sabíem què ens tenia reservat aquest magnífic lloc per la darrera jornada... Però això ve més tard :)

Ens llevem amb moltes ganes d'anar a provar els nostres projectes:

"Sale in execution" 6C per la Georgina
"Panic Room Direckt" 7B per l'Aleix


Sale in execution 6C


Dit i fet, pugem amb en Nico i la seva família cap al sector Fields of Joy on hi tenim feina pendent! Escalfem i ràpidament ja ens posem amb uns sisens. La Georgina fa el seu primer 6A+ a flaix "The fridge" que també escala l'Aleix. Ell també hi fa prèviament la versió llarga OS "The soft option" 6B; un dur 6B que no té res de soft...


Fields of Joy: un dels millors racons de Rocklands


Un cop escalfats acomoanyem a en Nico a provar "Dirty Lies" 7A+. L'Aleix també hi fa un parell d'intents però no segueix doncs és molt física i cal guardar forces per la Panic.



Dirty Lies 7A+. La sortida dreta és No Late Tenders 7C+



Anem cap al projecte de l'Aleix, "Panic Room Direkt". Li fa un intent amb poca precissió i ja cau a la sortida de mantel. Bones sensacions! Decideix descansar una bona estona...

Ara li toca a la Georgina, que prova i encadena l'entrada sit a "Looking for freedom" anomenada "Super Collider" 6B+, primera ruta d'aquest grau per ella!!! Moltes felicitats Georgina!


Dinàmic final a Super Collider 6B+


Torna l'Aleix amb el seu projecte. Comença molt més clavat que abans, regleta d'ombro dret, canto, mantel i... amunt! Encadena el seu primer 7B de bloc!!! Enhorabona!!

Baixa tot fanàtic, i amb la pujada de motivació, sense treure's els gats torna a fer-lo per la seva versió menys difícil de 7A+. Li costa més aquesta segona vegada que encadena al límit de les forces i amb un parell de passos totalment al límit de caure. Enhorabona de nou ;)

Com que s'ha obert la veda de la caça menor, la Georgina torna a provar el seu projecte "Sale in Execution" 6C. Intercalant algun descans i intents de Nico a Panic Room, hi fa un darrer intent ja amb els passos molt ben matisats. Supera el primer tram, es planta a la fisura, peu dret clau amunt, i rebota al canto de sortida encadenant en un mateix dia el seu primer 6B+ i 6C. Georgina estàs onfire! Felicitats!!!


Sale in Execution 6C





Les ganes d'escalar no s'apaguen malgrat els cossos estan rebentats de cansament. Amb la caiguda de sol l'Aleix prova un 7A+ a la dreta de Kiesl, el 7A de roms que va fer el darrer dia.








Acabem el dia molt i molt contents. Estem en un paradís de roca!


Lloc de somni

No comments: