Thursday, July 23, 2015

FONTAINEBLEAU, març 2015

Aquesta Setmana Santa decidim visitar amb la Georgina una de les millors zones per a la pràctica de l'escalada en bloc, Fontainebleau.


Aleix el primer dia a les Gorges d'Apremont

Hi vam estar fa uns anys... tan sols de passada i sense pads. Aquest cop ens hi dirigim amb tot el material i moltes ganes! La tendència que estem agafant els darrers mesos va cap al búlder, una retrobada disciplina amb la que estem redescobrint sensacions i passant grans moments. Albarracín i El Cogul han estat alguns dels sectors que ens han tornat a posar les piles bloqueres mode ON!


Georgina pujant!

Georgina baixant!


I a l'horitzó imminent tenim ROCKLANDS. A dia d'avui, 23 de juliol de 2015, ens queden tan sols 2 dies per agafar el vol a la meca mundial del bloc estival (amb el permís de Magic :).

Recuperant el fil, afegim les fotos de la passada Setmana Santa a Font, el bosc màgic...

Georgina escalant a Les Gorges d'Apremont els primers dies
L'Aleix fent el seu primer 7A de Font:


Directe, 7A - La Roche aux Sabots, 3 Pignons
Directe, 7A - La Roche aux Sabots, 3 PignonsLa Georgina encadena un dur 6A+ anomenat Les Joyeuses de Noël. Via molt dura de placa al mateix sector Roche aux Sabots:
Pas tens amb preses ínfimes
Celebrant!

A Font vam descobrir lo dures que són les vies. Algunes ben físiques com aquest 6B+ anomenat Chapeau Chinois que l'Aleix va fer al 3r intent.
I blocs amb dinàmics salvatges! Una mostra és Hier Encore 6B+


Algunes fotos fanàtiques més:


6A+ duríssim!

Cuvier

Rumsteak en folie, primer 7A OS a Font! De pila

Rumsteak en folie, primer 7A OS a Font! De pila
No comments: