Friday, April 18, 2014

Escalada a vista per Prades: 6b (Georgina) i 7b+ (Aleix)

Els darrers dies els hem compartit amb en Ruben, la Merche i el petit Hugo. 

Els sectors visitats han estat Vilanova de Prades (Niu de l'Àliga i Desploms) i Margalef (Can Dit Gros i Can Verdures). 

El primer dia a Margalef l'Aleix descarta la "Joguina Sexual", un 7c+ de Can Dit Gros. Després de visitar els sectors mundialment famosos de la Catedral i Coma Closa anem a Can Verdures. Allí la Georgina encadena un 6b a vista; enhorabona!! L'Aleix hi prova "Kriptonita" 7c+; una via molt a bloc amb un bidit clau que talla.


La Georgina al peu de la "Kriptonita", un intens 7c+

-----------

A Vilanova, amb en Ruben i la Georgina, busquem el sector Tossal del Quico; sector que queda descartat pel mal aspecte de les vies. Acabem la tarda provant un 8a al sector Desploms, la "Blodhongan". Molt a bloc, del nostre estil ;) Caldrà tornar.

-----------

Dos dies més tard pugem al Niu de l'Àliga de Vilanova on en Ruben encadena un 7a (Atropina) i un 7a+ a vista. Remata la tarda amb la "Mouvements" 7b+, que també repeteix l'Aleix. L'Aleix perd "Atropina" a vista doncs se li arrenca una regleta; després a vista fins la R.

-----------


Amb la Georgina tornem a Margalef per tornar a provar la "Kriptonita". Després d'escalfar amb un 6b+ l'Aleix li fa un parell d'intents; surten tots els passos però no la via. Al darrer intent s'aixeca la pell degut al bidit que talla i decidim marxar i descansar. El fanatisme incontrolable ens porta prop del càmping a muntar la "Atropina" 7a, que l'Aleix encadena al segon intent (el primer amb en Ruben). Serà el projecte de la Georgina. La via ofereix moltes possibilitats de mans i peus i és bona per ella.

----------

Seguim un dia més per Vilanova. La Georgina segueix amb "Atropina". Li surten tots els moviments; ara cal la continuïtat. Per acabar el dia l'Aleix vol provar el 8a de Desploms. Hi anem i la via té un rusc d'abelles en plena activitat just a pocs centímetres del pas clau...descartada! Ja hi tornarem a la tardor quan la pol·linització ja estigui rematada ;) 

En busca d'una via l'Aleix decideix provar la "Follim Follam" un 7b+ del costat esquerre. Se la mira una estona per provar un intent a vista. Va pujant... supera el primer mur... encara el desplom... i sense esperar-s'ho es planta al darrer parabolt just després de la seqüència clau de bidits; encara no està encadenada; el cor a 100 per assegurar l'encadenament; descans en un parell de forats bons i amunt! De l'alegria ni nota l'"aleje" que hi ha a la placa final de la via. Amb aquesta, encadena la seva tercera via a vista més difícil fins el moment (la primera de 7b+ el 2007 a Margalef amb "Fenoman" i la darrera a Frankenjura el 2012 amb "Walk the Line" 7c).

Els propers dies, malgrat el mal temps, tenim pensat de seguir escalant... sectors encara per definir.

A tope amb Prades!

1 comment:

Carles said...

Ei familia!!!
Pero pero com pot ser si la joguina sexual es una joia 5 stars, vale vale es pililla :)
mola mola que aneu explicant !
Una abraçada from California! aqui minim 2h de cotxe per anar a escalar, poquet pero anem fent!
Salutssss