Wednesday, July 17, 2013

Salmons de tornada

A dia 13 de juliol, havent fet la impressionant baixada en bici, ens llevem i és el moment de pensar en preparar l'expedició a Apolobamba. Ens llevem a una hora raonable, agafem un parell de busos locals i cap a Cementerio a buscar els tiquets de bus pel dia següent.

El barri és ben curiós. Un munt de gent venent en parades ambulants de fruita...


Mentre anem caminem amunt i avall pels bruts i curiosos carrers comencem a notar que les nostres panxes no estan fines. Tenim sensació de malestar, però l'objectiu és clar: hem de comprar el bitllet de bus i fins que no el tenim no tornem cap a l'hotel.

Al vespre fem venir el metge d'urgències... Estem malament!


Ens fan revisió, l'Aleix té febre i els dos tenim l'estómac inflamat amb uns sorolls una mica estranys. Ens citen pel matí següent a l'hospital: ens han de fer una analítica completa per veure què tenim...

Doncs dit i fet, el matí del dia 14 cap a l'hospital. Ens fan les proves i en tres hores justes (després de dues pel·lícules) ens porten els resultats: Salmonel·losi.


En replantegem molt seriosament el viatge. L'opció finalment escollida és tornar cap a casa.

Ens queda tot l'estiu, ens trobem millor i ara només ens cal fer les proves corresponents per descartar mals majors. Només de respirar aire català ja estem com a casa!

2 comments:

Mingo said...

Tot i que no piuli gaire us vaig seguint una mica els dies que puc. Ja veig que continuen tan guapos com sempre, eiii més la Georgina que tu. Bromes apart que us vagi molt re bé

Anonymous said...

Gràcies Mingo! jejeje! una abraçada!! (sóc la Georgina)