Friday, April 20, 2012

Dia 8: Yak Kharkha (4020m) - Thorung Phedi (4420m)

Ens llevem amb una bona nevada de quatre dits ben bons! Fa fred i el paisatge canvia amb l'alsada. Es impressionant veure la llum del sol com comensa a apareixer sobre les enormes muntanyes nevades que ens envolten. La temperatura es freda, pero es suporta prou be!
 
 Comensem forsa d'hora a caminar perque no ens atrapi el mal temps... la previsio no es excessivament bona i sabem que es un contrarellotge el fet d'arribar a Thoroung Phedi amb bon temps.
 
La trasa esta oberta, i sorprenentment no son ni les 8 del mati. En 45' arribem a Letdar (4200m) per un cami que va per un lateral de la vall. Respirem fort, pero hem aconseguit agafar un bon ritme i aixo ens portara a Thoroung Phedi en menys de 2hores.

Aixi que arribem a Thoroung Phedi ens allotgem, i amb calma i tranquilitat passem tota la tarda (des de les 11 que arribem fins les 19:30 que anem a dormir).
Es la nit previa al dia D. Sabem que potser no dormim be, estem nerviosos per com anira el pas; pero el mes important es que no tenim mal d'alsada, ens trobem perfectament, tan sols un lleuger mal de cap que amb un ibu i una mica de calma no es gaire molest!!


Desnivell - 400m
Distancia - 6km
Horari - 2h45'  

No comments: