Tuesday, July 26, 2011

Franken 25/7/2011. Liebesmüh (9-;7b+) al sac!

25 de Juliol

El cinquè dia d’escalada consecutiu té una baixa, la Georgina prefereix descansar. No obstant, al matí es lleva amb ganes de córrer: gairebé 8 km, sembla que entreni per la cursa de la Mercè.

Aprofitant que la Georgina no escala, anem a un sector amb pocs projectes (Planetarium) però amb una espineta de l’Aleix des de fa dies: Liebesmüh (9-;7b+). Escalfem amb l’aproximació al sector (15’ de pujada intensa) i quan hi arribem ens trobem un animalet penjat a la paret del 7a que també vol provar l’Aleix. Altres bestioletes de la mateixa família es deixen veure i els podem fer alguna foto.



Nosaltres a la nostra, l’Aleix munta per passos el projecte del dia Liebesmüh (9-;7b+) i l’encadena al segon pegue, això sí que és eficàcia! Sense deixar descansar gaire el cos es posa a Voyager (8;7a), l’encadena a vista. Felicitats Aleix, un gran i intens dia!!!



Amb tota la feina feta, ens dediquem a fer la compra de la setmana de manera diversificada als diferents supermercats de la zona (LIDL, ALDI, i REWE), estem situant els millors productes i al millor preu!

No comments: