Sunday, July 24, 2011

Franken 23/07/2011. Marientaler Wand

23 de Juliol

Un sol esplèndid! Decidim anar a un dels sectors clàssics del Franken, Marientaler Wand, al poble de Pottenstein. Tornem a anar-hi els tres: en Pantxi, la Georgina i l’Aleix.

El sector té varis nivells de roca. Hi ha vies desplomades d’uns 10-15 metres i vies de placa d’un 15 a 20 metres. Les vies són xules, però tot està molt polit i les assegurances allunyen massa, sobretot a les plaques. Per exemple: un dels 6+ que fem té la primera xapa a 6 metres de terra, la segona a 12 i reunió a 18 metres...

La Georgina escalfa amb Geisterbahn (6; 6a) que li surt al segon intent. Una molt bona via de forats i resistència. Gairebé 25 metres. També proba Trittbrettfahrer (6+; 6a+), una via de placa i forats.
En Pantxi i l’Aleix escalfen amb un parell de 6+ de placa d’aquests de treure la son de les orelles (assegurances a Lourdes!). Després fan la Wounded Knie (8+; 7a+) al segon intent per l’Aleix i encadenada per en Pantxi. Ells dos proven Saftfeld (9-; 7b+), una bona via a l’estil de Franken: forats, tres xapes en 12 metres, i aguantar la resistència de dits. L’Aleix la fa al segon intent. Per acabar el dia munta Stromline (9; 7c), una via desplomada de molta pila i uns 15 metres, llàstima que està sobadíssima.

No comments: