Wednesday, August 05, 2009

Roger Crespo entra al vuitè grau!

Ahir, una tarda calurosa del mes d'Agost, varem fer una escapadeta a l'osonenca escola de Collsuspina.

L'escalfament va ser dur pel sol que encara castigava la paret (pel matí tot ombra). Després de fer un 6a i la Balbina per escalfar cadascú es va posar a la seva feina: l'Enric a la "Tracció Integral" (7c), en Roger a la Missing You (8a) i jo a la Ganímedes (7a).

Quan ja queia el sol, en Roger, en un intent excel·lent, començava a surar per les microregletes que donen inici a la via. Primers moviments tensos, un pas aleatori ben resolt i un moviment molt dur a un invertit d'espatlla dreta regirada per ajuntar amb esquerra ja en bona posició. Final pletòric amb el dia caient en encadenant el que és el seu primer 8a de corda.



Ahir en Roger ens va mostrar novament el seu gran potencial. Se'l veia segur, disfrutant, i fluint amb la roca. Tota una injecció de motivació per ell i també pels qui el varem poder veure.

FELICITATS ROGER!!!





Finalment, l'Enric també encadenava la Tracció Integral i jo em quedava amb les ganes a la Ganímedes. Felicitats també Enric :)


La celebració va ser un soparet cortesia d'en Roger. Que n'aprenguin!! (Santi... no és per presionar eh...)

Tot plegat (lo del Roger vull dir) apunta uns dies per Rodellar intensos i plens de bones vies. En breu marxem.

4 comments:

zombi said...

bOUUUUU!!!!!!!!!foltes felicitats Roger!!!!la tenies a punt i la as rematat!!!!tureru!!!!!per cert jo tambe vull soparet i birreta!!!!!!!!!!jajajja,tacha y sigue!!!!!!makina!!!!!!!!
salut i roka!!!!!!

Anonymous said...

el gran i el petit de la familia lee !!!!!quin honor en javalee i en japalee....nomes faltava el mitja alcoholiclee!!!!be petits no pareu de rebentaro tot que al setembre tenim feina....

aupa la familia lee!

el mitja

Anonymous said...

Roger:
Merci per el post Aleix!! i gràcies per la motivació i l'assegurament per part teva i del java-lee.
Estic content, i espero que en caiguin més. A tibar a muerte, Salut!!

Anonymous said...

Ja, verjetno zato je