Sunday, March 22, 2009

Montgrony: sol, calor i xorreres



Dissabte fantàstic a Montgrony.



Tomas Mazreck encadenant Aromes de Montgrony, 8a+. Ahir Dissabte a La Vena


Quedem per pujar a Montgrony amb en Roger Crespo i en Zombi. Després d'un retard ens trobem amb en Roger que viatja per paisatges onírics sense nosaltres...

Trifulgues i estires i arronsa són la salsa del matí fins que parem en un racó de Gombrèn per agafar energia.

Arribem a La Vena amb un sol que espatega les pedres! Un munt de gent s'arreplega al peu de les vies d'escalfament. Com que no en queda cap de lliure aprofitem per fer un tour per els peus de via del sector: fi de la trifulga.

Comencem a escalafar amb un 6c que sembla no motivar gaire als bous. Al segon intent aconssegueixo infilar-m'hi. Bones sensacions!

Tot seguit, en Roger i en Zombi es posen a provar "Citius, Altius, Fortius". El lema olímpic de la Gràcia antiga els motiva a invertir tota la força en escassos 4 metres superdurs d'aquest 8a.

Jo em dedico a muntar "Que la força t'acompanyi", un 7a que fa anys se'm resisteix.

Els dos bous del Piri deixen córrer la via i es posen a "Que la força... En Roger arriba a meitat de via amb bones vibracions. En Zombi, acalorat, proposa baixar a probar unes línies dures de l'Ombra de Kurtz.

Al segon intent del dia aconssegueixo arribar a la cadena d'aquest 7a d'escola. Superfeliç i motivat!

A baix, a l'Ombra de Kurtz, en Zombi monta "Tormenta Cerebral" 7b+, que povem amb en Roger. Cap dels tres encadenem. La via és ben dura!

Un cap de setmana genial on hem pogut gaudir de la companyia dels bons companys del Piri i de Tomas Mazreck que ha encadenat a vista bona part de les vies dures de La Vena (impresionant encadene a Aromes de Mongrony 8a+: impresionant!!).

Bucòlic paisatge del Pedraforca desde La Vena

3 comments:

zombi said...

felicitats bou!!!!!!!!ja tink ganes de tornar per endurme la tormenta cerebral!!!!vaja viote mes guapo....ens veiem al Piri!!!
salut i roka!!!!!!

NACHO said...

EEEiiiii Aleix !!!! felicitats per la via, me n'alegro molt que estiguis un altre cop motivat, a veure quan sortim junts a escalar que ja tinc ganes.

Nacho

Aleix said...

Aquest Dissabte tinc ganes d'escalar. A veure si quedem.

Montserrat o St.Llorenç són bones opcions. Que tinc ganes de rodar amb diferents roques.

una abraçada als bous del piri!