Tuesday, November 18, 2008

Esquí de muntanya a 3 estats en 2 dies

Nous (23 Nov. 2008) vídeos de la sortida:


http://es.youtube.com/watch?v=r7GGp5iz4tY PIC DE LA MINA
http://es.youtube.com/watch?v=MeFQXWdEGqc Últimes pales del Pic de la Mina
http://es.youtube.com/watch?v=eAp34nscKnA Fala de Jan ANDORRA

Aquest cap de setmana ha estat dels més productius en molt de temps. Denominador comú: ESQUÍ DE MUNTANYA.


Cara de felicitat a la foto :)

Divedres 19h acabo les classes a Mundet. Em faig la motxi en 10min i sortim amb la furgo del Dani cap a la Masella -20h-, on ens espera en Ramon (amb plans nocturns).

24h Estem a la Masella prenent alguna cosa al bar de pistes que encara és obert. En Dani, l'Edu i jo (el trio del capd) no acabem de veure clars els plans d'en Ramon... Al final ens decidim per fer-li cas.

00.40h Lluna plena, esquís als peus i foquejant cap amunt.

01.40 ja som al cim de la Tossa d'Alp, que presideix l'estació d'Alp 2500 (Molia+Masella). Baixada espectacular de nit amb llum de lluna per les pistes de la Masella ben preparadetes per la marabunta de demà.

Dissabte fem la segona ruta al Pic del la Mina, Andorra. Aquest cim ja és més alt i ens cal fer uns 10km de recorregut total per pujar i baixar. Neu pols i alguna galeta de neu a la baixada...

Diumenge. Hem passat la nit a la furgo a la Vall de Rapsol, Andorra. Comencem a enfilar-nos cap al cim de la Fala de Jan, aquest també mésalt que l'anterior, gairebé cota 2800. Neu primavera tot el dia, pujada molt dura, capa de neu inestable. Després de 4h de tute durillo arribem a cim peruna estètica aresta ventada. Baixada en neu xunga i un parell de pinyos més jejejeje

Tres paisos: Catalunya, França i Andorra i dos dies d'esquiar i foquejar com a bojos.

No comments: