Monday, August 13, 2007

Chamonix 2007


Despres de renunciar a una de les vies somiades als Alps per mal temps durant el Juliol, i escalar el Vignemale amb en Nando...

Un any mes repeteixo destinacio amb en Jaume Clua: Chamonix.

Si be l'any passat vem poder escalar una bona via al Grand Capuccin (veure el link del blog http://tinkpor.blogspot.com del relat a la Bonatti-Ghio), aquest any tot sembla indicar que tornarem a casa sense haver pogut escalar cap de les vies previstes en el massis alpi per excel.lencia.

Aquest estiu ha estat especialment plujos i fred, i la majoria de vies estan massa carragades de neu per ser escalades "en sec", i la neu poc transformada per escalar-les en versio gelada/hivernal.


Pero estem de vacances, disfrutant d'uns dies de fresca i temps irregular, i Chamonix tambe amaga altres opcions com a alternativa. Per exemple: avui i dema es celebra el Festival des Guides, amb concerts i espectacles per homenatjar els guies de muntanya de la capital alpina.
Una altra opcio que estem sospesant es llansar-nos en parapent; una activitat molt concorreguda en aquesta vall.

En fi, que al mal temps bona cara.

I la setmana que ve: Monte Rosa amb els companys del Piri, o be tour de roca per Fransa, aixo si, a menys alsada per assegurar el bon temps.

Bon estiu 2007

No comments: