Tuesday, July 26, 2005

Cavalls del Vent


"Lung-ta", significa per als tibetans "Cavalls del Vent". Són les banderes d´oració que els monjos budistes pengen enlairades per donar bons auguris.

La tradició diu que els cavalls del vent s’han de penjar de manera que el vent passi per sobre de la superfície de la bandera. D’aquesta manera l’aire es purifica i s’endú les oracions i els desitjos escampant-los per tot arreu.


Impregnats d´aquesta mística iniciem un somni, un desitj. Recorrer la ruta coneguda com a "Cavalls del Vent".

Tot comença un dia d´entrenament per les muntanyes de la Serra de Marina, quan en Jaume em comenta que acaba de realitzar la "Cavalls" el passat cap de setmana. M´en parla molt bé! I no puc fer rès més que admirar el seu bon estat de forma, ja que l´han completat amb menys de 36 hores... M´anima i em diu que podria completar-la amb un bon horari. Cosa que agraeixo, ja que em dona una alenada de motivació pura!! L´Alex, té la intenció de provar-la el següent cap de setmana en la modalitat de menys de 24 hores, coneguda com a cursa "skyrunner".

Dit i fet!!

El Divendres 15 de Juliol dormim a Bellver. Em llevo d´hora per preparar-ho tot: 3:45. A les 5am en punt iniciem la gran travessa...

22 hores i 40 minuts , 8 refugis, desenes d´abeuradors i fonts, 10.000 metres de desnivell (equival a pujar i baixar al Tibidabo desde nivell de mar 10 vegades seguides + o - ) , i 96 km després, arribem al punt de partida: el Refugi del Serrat de les Esposes. La satisfacció és immensa i l´experiència impactant! Ho hem aconsseguit!! L´alegria és equiparable a l´assoliment d´el cim d´una gran muntanya. Estem MOOOLT contents!!!

D´això ja fa dues setmanes. I encara no puc evitar un somriure d´orella a orella cada cop que penso en la fita assolida. Les agulletes ja fa dies que van despareixer. Però el bell record d´aquesta gran ruta restarà per sempre dins meu.


Aquest és l´obsequi que ens van donar per completar-la en l´horari previst

2 comments:

Anonymous said...

Cavalls del vent,
silenci de pregària:
no som eterns.

Aleix said...

i com a ens fugaços, en la vida cal aprofitar cada moment fruint-ne al màxim...